Folytatódik a 128-as autóbusz útvonalát érintő közműfelújítás július 9-11-én és 15-én

A XII. kerületi Felső Svábhegyi úton a Lelesz utca és a Galgóczy utca között közműfelújítást végeznek. Július 6-án, 7-én és 8-án egész nap a 128-as autóbusz teljes vonalán közlekedik, azonban július 9-én, kedden, 10-én, szerdán, 11-én, csütörtökön és 15-én, hétfőn lezárják az érintett útszakaszt naponta 7 és 17 óra között, és a 128-as autóbusz módosított útvonalon jár.

Lezárják a Felső Svábhegyi utat a Lelesz utca és a Galgóczy utca között naponta 7 és 17 óra között, ezért a 128-as autóbusz ebben az időszakban két szakaszon közlekedik: a Széll Kálmán tér felől a Lelesz utcáig, majd ott egy kisbuszra történő átszállás után a Lelesz utcától módosított útvonalon a Városkúti útig. A Lelesz utca megállót egyik irányban sem érinti, a két járat között az átszállás a Lelesz utca – Hadik András utca csomópontban kijelölt ideiglenes megállóhelyeken történik.

A 128-as autóbusz két szakaszán az átszállás nem minősül útmegszakításnak, azaz a egyszeri utazásra szolgáló jegyek esetén a már kezelt jeggyel lehet továbbutazni úgy, hogy átszállás után a másik végén ismét kezelni kell.

Budapest, 2019. július 5.

Budapesti Közlekedési Központ