Érdemes szombaton elkerülni a Margit hidat a hídkorlátok takarítása miatt

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szakemberei 2014. november 8-án (szombaton) megtisztítják a Margit híd korlátjait, ezért a munkavégzés ideje alatt a szélső sávok és a kerékpársáv szakaszos lezárására kell számítani.

November 8-án (szombaton) reggel 6:30-tól délelőtt 11:00 óráig a Budáról Pestre vezető oldalon, míg 11:00-től 15:30-ig a Pestről Budára vezető oldalon dolgoznak, ezért a kerékpársávot és mindkét oldalon a szélső forgalmi sávot szakaszosan lezárják, ezért időnként torlódásra lehet számítani. Kérjük az arra közlekedők türelmét és megértését.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvenc járatokról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.