Érdemes a hétvégén elkerülni a Rákóczi és az Árpád hidat

Október 24-én, pénteken a Rákóczi híd korlátainak tisztítása miatt reggel 6:30 és délután 13:30 között a Budáról Pestre vezető oldalon,  míg délután 14:30 és este 20:00 óra között a Pestről Budára vezető oldalon a szélső sávokat részlegesen lezárják.

Október 25-én, szombaton az Árpád híd korlátainak lemosása miatt reggel 6:30 és délután 13:30 között a Budáról Pestre vezető oldalon, október 26-án, vasárnap pedig reggel 6:30 és délután 13:30 között a Pestről Budára vezető oldalon a szélső sávok részleges lezárására kell számítani.

Mivel a munkálatok miatt időnként torlódás alakulhat ki, érdemes a hétvégén ezekben az időszakokban elkerülni a Rákóczi és az Árpád hidat. Ezúton is kérjük az arra közlekedők megértését és türelmét.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.