Egyirányúsítják a Szent László út és a Kámfor utca egy-egy szakaszát közműmunkák miatt szeptember 27-től október végéig

2018. szeptember 27-től, csütörtöktől várhatóan november közepéig Újpest és Angyalföld határán gázvezeték-fektetési munkákat végeznek, ezért egyirányúsítják a Szent László utat a Madridi utca és a Kámfor utca között a Kámfor utca irányába, valamint a Kámfor utcát a Béke utca és a Göncöl utca között a Göncöl utca irányába. A forgalomkorlátozás miatt újpesti végállomása felé módosított útvonalon, a korlátozott útszakaszt elkerülve közlekedik a 120-as autóbusz.

A buszjárat a Göncöl utca és a Berlini utca között a Gyöngyösi utca–Béke utca–Madridi utca módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Kámfor utca és a Reitter Ferenc utca megállót; a Gyöngyösi utca és az Angyalföld vasútállomás megállóhelynél pedig a csomópont másik oldalán lehet felszállni. Az autóbusz a terelt útvonalán a következő megállóhelyeken áll meg:

  • Gyöngyösi utca: a Göncöl utcában a Gyöngyösi utca kereszteződése előtt,
  • József Attila tér: a Gyöngyösi utcában a 105-ös busz megállójában,
  • Gyöngyösi utca: a Béke utcában, 914-es busz megállójában,
  • Angyalföld vasútállomás: a Béke utcában, a 30-as busz megállójában.

Közlekedési változások a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. A www.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.

Budapest, 2018. szeptember 25.

Budapesti Közlekedési Központ