Csatornázás miatti forgalomkorlátozások a XI. és XXII. kerületi Kővirág soron

2014. december 8-ától, hétfőtől csatornaépítés kezdődik a XI. és a XXII. kerületi Kővirág sor Putnok utca és Ady Endre út közötti részén. A Budapest komplex integrált szennyvízelvezetése program keretében végzendő munka miatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani a munkaterület környékén.

2014. december 8-ától, hétfőtől 14-éig, vasárnapig a Kővirág soron Katona utca és az Ady Endre út között jelzőlámpás forgalomirányítás mellett haladhatnak a járművek. A Katona utcát az Ady Endre út felől egyirányúsítják.

2014. december 10-étől, szerdától 12-éig, péntekig a Kővirág soron a Méhész utca és a Katona utca között a munkaterület mellett szűkülnek a közúti sávok.

2014. december 12-étől, péntektől 14-éig, vasárnapig a Méhész utcai csomópont forgalmát korlátozzák: a Méhész utca a Patvar utca felől zsákutca lesz. A Kővirág soron a munkaterület mellett két irányban, szűkített sávokon haladhat a közúti forgalom.

2014. december 14-étől, vasárnaptól 16-áig, keddig a Kővirág soron a Méhész utca és a Putnok utca közötti szakaszon sávszűkületre kell számítani.

2014. december 14-étől, vasárnaptól 20-áig, szombatig a Katona utcát teljes hosszában lezárják a közúti forgalom elől.

2015. január 15-étől, csütörtöktől 25-éig, vasárnapig az Ady Endre út Kővirág sor és Anna utca közötti részén félpályás útlezárás lesz, a munkaterület mellett jelzőlámpás irányítás mellett haladhatnak a járművek, váltakozó irányban. Ebben az időszakban a Katona utca a Kővirág sor felől lesz egyirányú.