Csatornaépítés miatt sávlezárás lesz a Villányi út és a Szüret utca kereszteződésében november elejéig

2014. október 13-ától, hétfőtől november 5-éig csatornaépítés lesz az újbudai Villányi út–Szüret utca kereszteződésben. Az érintett csomópontban sávlezárásokkal járó munkát két ütemben végzik el.

2014. október 13-án, hétfőn csatornaépítés kezdődik Újbudán, a Villányi út és a Szüret utca kereszteződésében. A munka első ütemében – amely várhatóan október 20-áig, hétfőig tart – lezárják a Villányi út BAH csomópont felé haladó irányának belső közúti sávját. A munkaterület mellett az autóforgalom egy sávon haladhat, azonban a Villányi útról a BAH csomópont felől érkezők nem tudnak majd a Szüret utcába bekanyarodni.

A csatornaépítés második ütemében, várhatóan október 21-étől, keddtől a munkavégzés befejezéséig, várhatóan november 5-éig a Villányi út BAH csomópont felé haladó irányának külső forgalmi sávját zárják le, továbbá a Szüret utca elején a Citadella felé haladó sávot. A Szüret utca Villányi út és Köbölkút utca közé eső része egyirányú lesz a Villányi út felé. A Citadella irányába a Balogh lejtő felé lehet kerülni; a forgalomkorlátozást egyedi, sárga színű tájékoztató táblák is jelzik majd.