Az 52-es villamos rövidített útvonalon jár üzemzavar miatt

Az 52-es villamos rövidített útvonalon, a Határ út M és a Nagysándor József utca között jár mert a XX. kerületi Nagysándor József utcában üzemzavar-elhárítást végeznek. A kimaradt szakaszon, a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között 52-es jelzéssel pótlóbusz jár.

Az 52-es pótlóbusz Pesterzsébet, Pacsirtatelep felé az 52-es villamos Nagysándor József utca és Ábrahám Géza utca közötti megállóiban, valamint Pesterzsébet, Pacsirtatelepnél a villamos végállomás mellett kijelölt pótlóbusz-megállóhelyen áll meg.

Az 52-es pótlóbusz a Nagysándor József utca felé Pesterzsébet, Pacsirtatelepnél a villamos végállomás mellett kijelölt pótlóbusz-megállóhelyen, valamint az 52-es villamos Frangepán utca és a Nagysándor József utca közötti megállóiban; a 151-es autóbusz Török Flóris utca és az 52-es villamos Szent Imre herceg utca megállójában áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.