Autómentes napi rendezvény miatt lezárják a Csörsz utcát szeptember 30-án, módosul a 212-es busz közlekedése

2018. szeptember 30-án, vasárnap autómentes napi rendezvényt tartanak a XII. kerületben a Csörsz utca Jagelló út és Alkotás utca közötti szakaszának lezárásával. A forgalomkorlátozás miatt a 212-es busz a Csörsz utca helyett egész nap a Jagelló úton át közlekedik.

A buszjárat ezen a napon egyik irányban sem érinti a Sirály utca és a Csörsz utca megállót. A 212-es buszra a Jagelló úton a 110-es és a 112-es járat megállóhelyein (a BAH-csomópont és a Sirály utca megállóban) lehet felszállni.

Közlekedési változások a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. A www.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.