A XXII. kerületi Ady Endre út környékén félpályás útlezárás lesz a csatornaépítés újabb szakasza miatt

A XXII. kerületi Ady Endre úton 2015. január 12-étől, hétfőtől folytatódik a csatornaépítés, ami várhatóan február 3-áig tart. A Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) projekt újabb ütemében az Ady Endre út Görgény utca és az Ady Endre út 73. közötti szakaszán, valamint a Sásfű köz és a Magyar utca közötti részén a munkaterületek mellett a váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

A munkavégzés idejére a jelzőlámpával szabályozott, egy forgalmi sávos szakaszról nyíló mellékutcák – a Görgény utca, a Cserjés utca, a Hasadék utca, a Magyar utca, valamint a Sásfű köz – ideiglenesen az Ady Endre úttól kifelé egyirányúsítva lesz.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.