A Nagytétényi út és a Tóth József utca csomópontjában november végéig megváltozik a forgalmi rend csatornajavítás miatt

A XXII. kerületi Nagytétényi út és a Tóth József utca csomópontjában 2014. november 6-ától, csütörtöktől várhatóan november 26-áig a Fővárosi Csatornázási Művek szakemberei csatornajavítást végeznek.

A munkálatok idején a Tóth József utcai csomópont után rövid szakaszon lezárják a Nagytétényi út városhatár felé vezető forgalmi sávját. A forgalom itt sávelhúzással, illetve a második ütemben ideiglenes forgalmi renddel haladhat a munkaterület mellett.

A csatornajavítás időtartama alatt a Nagytétényi út centrum felé vezető oldalát érintő korlátozás nem lesz, a Tóth József utca felé balra kanyarodó sávot azonban ideiglenesen lezárják. Balra kanyarodni a centrum felé egyenesen haladó sávból lesz átmenetileg lehetőség.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint az új – jelenleg próbaüzemben működő – közúti funkcióval bővített BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.