A Csepel Napja rendezvény miatt módosul az arra közlekedő BKK-járatok útvonala július 18-án

Budapest, 2023. július 17.Koncertet tartanak Csepelen a Szent Imre téren július 18-án, kedden, ezért hajnali 4 órától másnap hajnali 4 óráig lezárják a Szent Imre tér déli, Károli Gáspár utcai szakaszát a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc út között. A forgalomkorlátozás miatt változik a HÉV-pótló, a 38-as buszcsalád, valamint a 35-ös, a 71-es, a 151-es, 152-es és a 179-es buszjárat útvonala.

 • A H7-es HÉV-pótló autóbuszok a Boráros tér felé a II. Rákóczi Ferenc út helyett a Kossuth Lajos utcában közlekednek, és a Szent Imre téri és az Ady Endre úti megállókban állnak meg, ezért a csepeli autóbuszjáratokról az alábbiak szerint módosulnak az átszállási lehetőségek:
  • a 35-ös, a 36-os, a 148-as és a 151-es autóbuszokról a Kossuth Lajos utcában lévő Ady Endre út (Kossuth Lajos utca) megállóhelyen van lehetőség az átszállásra.
  • a 38-as, a 38A, a 138-as, a 278-as és a 159-es autóbuszokról a Szent Imre tér végállomás területén van lehetőség az átszállásra.
  • a 152-es autóbuszokról a Károli Gáspár utcában lévő Kossuth Lajos utca megállóhelyen javasolt az átszállás, ahonnan rövid sétával a Szent Imre tér végállomáson érhető el a pótlóbusz.
 • A 38-as, a 38A, a 138-as, a 238-as és a 278-as autóbuszok Szigetszentmiklós, Lakihegy, illetve Budatétény vasútállomás (Campona) felé a II. Rákóczi Ferenc út helyett a Kossuth Lajos utcában közlekednek, és az érintett megállókban állnak meg.
 • A 35-ös és a 151-es autóbuszok a Gubacsi híd irányába a Szent Imre téren a II. Rákóczi Ferenc úton található megálló helyett a Kossuth Lajos utcában a 179-es autóbusz autóbuszvégállomás melletti megállójában állnak meg.
 • A 152-es autóbusz nem érinti a  II. Rákóczi Ferenc úti Szent Imre tér H megállót.
 • A 179-es autóbusz a Csepeli Kórház felé nem érinti a Szent Imre tér H, a Karácsony Sándor utca H és a Mansfeld Péter utca megállóhelyet. A terelt vonalszakaszon a Kossuth Lajos utcában a 35-ös járat Karácsony Sándor utca és Széchenyi István utca megállójában lehet felszállni.