A 3-as villamos felújításához kapcsolódó forgalomkorlátozások a Ferencvárosban, Kispesten és Pesterzsébeten

2014. október 17-étől, péntektől a 3-as villamos felújításához kapcsolódó villamosvágány-építés miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a IX., a XIX. és a XX. kerület találkozásánál a Nagykőrösi út és a Határ út csomópontjában, továbbá a Határ út–Jókai út, a Napfény utca–Gyáli út, valamint 20-ától, hétfőtől a Határ út–Mártírok útja, 23-ától, csütörtöktől az Epreserdő–Gyáli út, 24-étől, péntektől pedig a Határ út–Ősz utca kereszteződésekben.

A 3-as villamos felújításához kapcsolódó villamosvágány-építés miatt a Ferencvárosban, Kispesten és Pesterzsébeten közlekedőknek az alábbi közúti forgalomkorlátozásokra kell számítani:

  • 2014. október 17-étől, péntektől várhatóan egy hónapig a Nagykőrösi út és a Határ út csomópontjában a két sávból csak egy lesz járható, emellett a hétvégi napokon a Határ úton sávelzárásra, sávelhúzásra kell számítani, továbbá 30 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetünk be.
  • 2014. október 17-étől, péntektől várhatóan egy hétig a Napfény utca és a Gyáli út kereszteződésénél félpályás útlezárás lesz, a kétirányú forgalom egy-egy sávon haladhat majd.
  • 2014. október 20-ától, hétfőtől a Határ út és a Mártírok útja csomópontban is megkezdődik a munkavégzés, a kereszteződésben jelzőőr irányítja majd a váltakozó irányú forgalmat.
  • 2014. október 23-ától, csütörtöktől várhatóan 28-áig, keddig lezárjuk az Epreserdő utca és a Gyáli út kereszteződését, az autósoknak az Epreserdő utca–Napfény utca–Gyáli út útvonalat ajánljuk.
  • 2014. október 24-étől, péntektől a Határ út és az Ősz utca csomópontjában jelzőőr irányítja a váltakozó irányú forgalmat.

A forgalomkorlátozások miatt az arra közlekedők türelmét és megértését kérjük.