A BKK is segíti a margitszigeti Lumina Park megközelítését

Budapest, 2023. november 17. – Idén is megrendezik a látványos fényinstallációkból álló Lumina Parkot a margitszigeti Palatinus Strand területén. A helyszín a Nyugati pályaudvar és a Göncz Árpád városközpont metróállomások között közlekedő 26-os busszal érhető el a legegyszerűbben, ráadásul a BKK sűrűbben és nagyobb kapacitású buszokkal közlekedteti a járatot novembertől.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. újra megnyitotta a Lumina Parkot, mely már tavaly a családok és a fiatalok kedvelt téli programja lett. Ebben az évben Budapest 150. születésnapja tiszteletére a fénypark egy időutazásra visz – a római kortól a jelenen át a jövőbe. A park sötétedéstől 21 óráig várja a látogatókat.

A BKK a Lumina Park Budapest 150 könnyebb megközelíthetősége és a kényelmes utazás érdekében a hétvégi napokon sűrűbben indítja a 26-os járatot, és nagyobb kapacitású, csuklós járművek közlekednek a vonalon. Az év végi, valamint az év eleji időszakban, december 25-e és január 7-e között nemcsak hétvégén, hanem hétköznap is gyakrabban indulnak majd a nagyobb befogadóképességű buszok a Nyugati pályaudvarnál, valamint a Göncz Árpád városközpontban található végállomásokról, melyek egyszerűen megközelíthetőek az M3-as metróval.

A 26-os busz menetrendje a BKK oldalán érhető el.