Forgalomkorlátozás az Andrássy úton és a Hősök terén hétfő és kedd éjjel

Budapest, 2023. augusztus 25. – A Budapesten rendezett atlétikai világbajnokság futószámai utáni bontási munkák miatt augusztus 28-án, hétfőn éjszaka lezárják az Andrássy utat a Hősök tere közelében, augusztus 29-én, kedden éjszaka pedig körben a Hősök terét. Az érintett BKK-járatok módosított útvonalon közlekednek.

BKK-busz este.

Lezárják az Andrássy utat a Bajza utca és a Dózsa György út között augusztus 28-án, hétfőn 20 óra és augusztus 29-én, kedden 4:30 között a Rippl Rónai utcánál gyalogoshíd bontása miatt.

 

• A 105-ös és a 210-es autóbuszok a Podmaniczky utcán át közlekednek, egyik irányban sem érintik a Bajza utca és a Hősök tere megállót. A Hősök terénél mindkét irányban a Podmaniczky utcában a Dózsa György útnál lévő ideiglenes megállóban, a Bajza utcában pedig a Gyöngyösi utca felé a 72-es trolibusz megállójában és a Lendvay utca kereszteződésénél állnak meg.

• A 979-es autóbusz a Király utcában és a Damjanich utcában közlekedik, egyik irányban sem érinti a Bajza utca és a Benczúr utca, továbbá Csepel felé a Hősök tere és a Kodály körönd megállót. A Damjanich utca–Dózsa György út kereszteződésénél mindkét irányban a 70-es trolibusz megállójában, továbbá megáll a 70-es troli Reformáció park és Nefelejcs utcai megállójában is.

 

Lezárják a Hősök terét körben 2023. augusztus 29-én (kedd) 22 óra és augusztus 30-án (szerda) óra között a torony bontása miatt, ezért a 979-es éjszakai busz Csepel felé az imént írtak szerint terelve közlekedik.

 

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.