November utolsó két hétvégéjén pótlóbusszal lehet utazni az 50-es villamos külső szakaszán

Budapest, 2022. november 16. – Több helyen is felújítják a vágányokat és az áramellátási rendszert az 50-es villamos vonalán, ezért két hétvégén, november 19-én és 20-án, valamint november 26-án és 27-én a villamosok csak a Határ út és a Villanytelep között járnak, a kimaradó szakaszon pótlóbuszokkal lehet utazni.

Az 50-es villamos november 19-én és 20-án, valamint 26-án és 27-én rövidített útvonalon, csak a Határ út M és a Villanytelep között jár. A kimaradó szakaszon, a Villanytelep és Pestszentlőrinc, Béke tér között a 50-es villamospótló autóbusszal lehet utazni.

A Szarvas csárda tér környékéről a 182-es, és a 184-es autóbuszokkal, a Margó Tivadar utca térségéből a 136-os autóbusszal is elérhető az M3-as metró nyomvonala. 

A felújítási munkák december első két hétvégéjén a villamosvonal belső szakaszán folytatódnak, melyről a BKK később ad részletes információt.

Utazásuk során érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.