Ne feledje! Ezen a hétvégén pótlóbusszal lehet utazni az 50-es villamos külső szakaszán

Budapest, 2022. november 24. Több helyen is felújítják a vágányokat és az áramellátási rendszert az 50-es villamos vonalán, ezért ezen a hétvégén, november 26-án és 27-én a villamosok csak a Határ út és a Villanytelep között járnak, a kimaradó szakaszon pótlóbuszokkal lehet utazni.

50-es villamos.

Az 50-es villamos november 26-án és 27-én rövidített útvonalon, csak a Határ út M és a Villanytelep között jár. A kimaradó szakaszon, a Villanytelep és Pestszentlőrinc, Béke tér között a 50-es villamospótló autóbusszal lehet utazni.

A Szarvas csárda tér környékéről a 182-es és a 184-es autóbuszokkal, a Margó Tivadar utca térségéből a 136-os autóbusszal is elérhető az M3-as metró nyomvonala. 

A felújítási munkák december első két hétvégéjén a villamosvonal belső szakaszán folytatódnak, melyről a BKK később ad részletes információt.

Utazásuk során érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.