Lezárják a IV. kerületi Mildenberger utcát szombattól szerda hajnalig

Budapest, 2022. szeptember 14. – Közműmunkálatot miatt lezárják a IV. kerületi Mildenberger utcát szeptember 17-én, szombattól szeptember 21-én, szerda hajnalig. A korlátozás a 30-as, a 30A, a 230 és a 930-as autóbuszok forgalmát is érinti.

Ebben az időszakban a buszok Megyer, illetve Káposztásmegyer felé nem érintik a Mildenberger utca, az Irányi Dániel utca / Baross utca, valamint a Baross utca / Fóti út megállókat, helyettük a 96-os autóbusz Vécsey Károly utca, Bucka utca és Baross utca megállóhelyein állnak meg.

 Újpest-központ, illetve a Keleti pályaudvar felé a buszok nem érintik az Irányi Dániel utca / Baross utca, a Mildenberger utca és a Türr István utca / Nádor utca megállókat, helyettük a Nádor utcánál a 96-os autóbuszok megállóhelyén, a Vécsesy Károly utcánál a 220-as autóbuszok megállóhelyén, a Türr István utca / Nádor utcánál pedig a Nádor utcában, a Türr István utca kereszteződése után kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg a buszok.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.