Lezárják a XIX. kerületi Katona József utcai vasút átjárót felújítás miatt

Budapest, 2022. augusztus 25. – Átépítik a vasúti átjárót a XIX. kerületi Katona József utcában, ezért augusztus 26-án, pénteken 22:00-tól augusztus 30-án, kedden 4:00-ig lezárják azt. A korlátozás miatt a 194-es, a 194B és a 999-es autóbuszok módosított útvonalon közlekednek.

A buszok a Gloriett-lakótelep felé nem érintik az Ajtósi utca és a Kassa utca megállókat, viszont megállnak az Áchim András utcánál és az Ady Endre útnál a 199-es busz, a Kispesti temetőnél, a Csapó utcánál, a Kolozsvár utcánál és a Kassa utcánál a 93-as busz megállóiban.

A Határ út felé a buszok nem érintik az Ipolyság utca és a Hofherr Albert utca megállókat, viszont megállnak a 93-as busz Kolozsvár utca (temető), Csapó utca, Kispesti temető és Bozsik stadion megállóiban, illetve a Mészáros Lőrinc utcánál létesített ideiglenes megállóhelyen a Hofherr Albert utcában.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.