Útépítés miatt változik a közlekedés Pesterzsébeten ezen a hétvégén

Budapest, 2021. augusztus 6. - A pesterzsébeti Mártírok útja és a Kossuth Lajos utca kereszteződésének aszfaltozása miatt ezen a hétvégén, augusztus 7-én, szombaton és 8-án vasárnap módosított útvonalon közlekednek a csomópontot érintő 66-os, 66B, 123-as, 123A, 148-as, 923-as és 966-os járatok.

A 66-os, a 66B és a 148-as buszok a Határ út, illetve Kőbánya-Kispest felé nem érintik a Mártírtok útja és a Szigligeti utca megállókat, viszont megállnak az 51-es villamos Thököly utca és Jókai Mór utca / Határ út megállóiban. Csepel, illetve Soroksár felé továbbra is az eddig megszokott terelt útvonalon járnak a buszok.

A 123-as és 123A buszok a Határ út felé nem érintik a Nagysándor József utca, a Kossuth Lajos utca és a Szigligeti utca megállókat, viszont megállnak a Mártírok útjánál a 151-es buszok megállójában, az 51-es villamos Kossuth Lajos utca, Thököly utca és Jókai Mór utca / Határ út megállóiban. Soroksár felé az eddig megszokott terelt útvonalon járnak, de a Mártírok útja – Kossuth Lajos utca csomópontot nem érintik.

A 923-as éjszakai járat szombatról vasárnap virradó éjszaka Békásmegyer felé nem érinti a Nagysándor József utca és a Kossuth Lajos utca megállókat, viszont megáll a Mártírok útjánál a 151-es busz megállójában. Az éjszakai járat a Dél-pesti autóbuszgarázs felé nem érinti a Mártírok útja megállóhelyet.

A 966-os éjszakai járat szombatról vasárnap virradó éjszaka a Határ út felé nem érinti a Mártírtok útja és a Szigligeti utca megállókat, viszont megáll az 51-es villamos Thököly utca és Jókai Mór utca / Határ út megállóiban.

Utazásuk megtervezéséhez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti céljuk eléréséhez.