Két éjszakára lezárják a XVII. kerületi Táncsics Mihály úti vasúti átjárót

Budapest, 2021. július 30. - Karbantartás miatt augusztus 2-án, hétfő este 20:00-tól augusztus 3-án hajnal 4:00-ig, valamint augusztus 3-án, kedd este 20:00-tól augusztus 4-én, szerda hajnal 4:00-ig lezárják a XVII. kerületi Táncsics Mihály úti vasúti átjárót.

A lezárás miatt a 198-as buszok módosított útvonalon, a Táncsics Mihály utca helyett a Ferihegyi úton közlekednek.

Rákoscsaba-Újtelep, Tóalmás utca felé a buszok nem érintik a Lőrinci út (Szabadság utca), a Bánya part, a Bulyovszky utca és az Árpád fejedelem utca megállókat, viszont megállnak a 46-os és a 98-as buszok Ferihegyi úti, Bulyovszky utcai és Széchenyi utcai megállóiban, valamint a Bakancsos utcánál lévő ideiglenes megállóhelyen.

A Dél-pesti autóbuszgarázs felé a buszok nem állnak meg az Árpád fejedelem utca, a Bulyovszky utca, a Bánya part és a Lőrinci út (Szabadság utca) megállókban, viszont érintik a Széchenyi utcában a Bakancsos utca kereszteződése előtt lévő ideiglenes megállót, valamint a 46-os és 98-as buszok Széchenyi utcai, Bulyovszky utcai és Szabadság utcai megállóját. Rákoshegy vasútállomásnál szintén a 46-os, a 98-as, a 98E és a 168E busz megállójában lehet felszállni a 198-as buszra.

Utazásuk megtervezéséhez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti céljuk eléréséhez.