Április 9-e és 18-a között nem járnak a villamosok a Krisztina körúton a Dózsa György tér és a Rudas Gyógyfürdő között

Budapest, 2021. április 6. – Pályakarbantartás miatt nem járnak a villamosok az I. kerületi Dózsa György tér és a Rudas Gyógyfürdő között 2021. április 9-e, péntek és 18-a, vasárnap között. A kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni.

Ebben az időszakban az 56-os villamos nem közlekedik, helyette egész nap az 56A villamossal lehet utazni, amely rövidített útvonalon, Hűvösvölgy és a Dózsa György tér között jár.

A Dózsa György tér és a Szent Gellért tér – Műegyetem M megállóhelyek között 56-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik.

A Fehérvári úton az 56-os villamos helyett a 61-es villamos hétköznapokon a reggeli és délutáni csúcsidőszakban meghosszabbított útvonalon, Hűvösvölgy és a Városház tér között jár 61B jelzéssel.

Krisztinaváros déli részét Dél-Buda felől az 56-os villamos helyett leggyorsabban a 41-es, 47-es villamosok valamelyikével, majd a Szent Gellért téren átszállva az 56-os pótlóbusszal, az északi részt (a Krisztina tér és a Mikó utca környékét) legegyszerűbben a 17-es vagy a 61B villamossal, majd a Déli pályaudvarnál átszállva az 56A villamossal lehet elérni.

A Móricz Zsigmond körtérről a Déli pályaudvarhoz vagy a Széll Kálmán térre utazóknak az Alkotás utcán zavartalanul közlekedő 17-es, 61-es vagy 61B villamost érdemes igénybe venniük.

Utazásuk megtervezéséhez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni.

 

Budapesti Közlekedési Központ