Közlekedés február 5-én, szerdán az FTC – Honvéd labdarúgó-mérkőzés idején

A Groupama Arénában rendezik 2020. február 5-én, szerdán az FTC – Honvéd labdarúgó-mérkőzést, melyet az 1-es villamossal, valamint a belváros felől érkezőknek az M3-as metróval a Nagyvárad térig utazva a legkönnyebb megközelíteni. Az 1-es villamos, az M3-as metró illetve az M3-as pótlóbusz a mérkőzés végén szükség szerint sűrűbben indul. A mérkőzéshez kapcsolódó biztonsági intézkedések miatt lezárhatják a forgalom elől az Üllői út szervizútját a Groupama Aréna és a felüljáró között várhatóan 21:15 és 21:35  között. A forgalomkorlátozások miatt áthelyezik az M3-as metrópótló busz, valamint a 200E és a 254M autóbusz Nagyvárad tér és Népliget megállóját.

A stadiont közösségi közlekedéssel az 1-es villamossal a legkönnyebb megközelíteni, illetve az M3-as metróval a Nagyvárad tér M megállóhelyén célszerű leszállni, ahonnan a mérkőzés helyszíne rövid sétával elérhető.

  • Az M3-as metrópótló autóbusz, várhatóan 21:15 és 21:35 között Kőbánya-Kispest felé módosított útvonalon közlekedik, a Nagyvárad térnél az M3-as pótlóbusz leszállóhelyén, a Népligetnél a 194M autóbusz megállójában, a Planetáriummal szemben áll meg.
  • A 254M autóbuszok az Albert Flórián út lezárása miatt a Nagyvárad téren az M3-as autóbuszok felszállóhelye előtti ideiglenes megállóhelyen állnak meg.
  • A 200E autóbusz 18 és 22 óra között módosított útvonalon közlekedik. A Nagyvárad tér felé az Üllői úton, az M3-as pótlóbusz megállójában áll meg, A Liszt Ferenc Airport 2 felé a Nagyvárad térnél az Orczy úton, a Népligetnél a Planetáriummal szemben, a 194M autóbusz megállóiban áll meg.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget vagy Nagyvárad tér metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megválthatják menetjegyüket.

Budapesti Közlekedési Központ