Közlekedési változások november 28-án este a Groupama Aréna környékén labdarúgó mérkőzés miatt

FTC – Espanyol Európa Liga labdarúgó-mérkőzést játszanak 2019. november 28-án, csütörtökön 18:55-től várhatóan 20:45-ig a ferencvárosi Groupama Arénában. A stadion kényelmesen megközelíthető közösségi közlekedéssel az 1-es villamossal a Népliget megállóig, vagy a belváros felől az M3-as metróval a Nagyvárad térig utazva. Biztonsági intézkedésként lezárják 17:30 és 23:00 között az Albert Flórián utat, valamint várhatóan 20.40 és 21.20 között az Üllői út szervizútját a Groupama Aréna és a felüljáró között.

A forgalomkorlátozások miatt várhatóan 17:30 és 23:00 között a 200E autóbusz módosított útvonalon közlekedik, ezért a Liszt Ferenc Airport felé a Nagyvárad térnél az Orczy úton, a Népligetnél a Planetáriummal szemben, a 194M autóbusz megállóiban áll meg.

Várhatóan 20:40 és 21:20 között az Üllői út szervizútjának lezárása miatt az M3-as pótlóbusz Kőbánya-Kispest felé módosított útvonalon közlekedik, ezért a Nagyvárad térnél az Üllői úton, az egyetem melletti leszállóhelyen lehet rá felszállni, a Népligetnél pedig a 194M autóbusz megállójában, a Planetáriummal szemben áll meg.

A 254M autóbuszok 17:30 és 19.00 óra között módosított útvonalon közlekednek, a Nagyvárad téren az Üllői úton, a Vágóhíd utca kereszteződése előtt állnak meg.

Az M3-as metró, az 1-es villamos, illetve az M3-as pótlóbusz a mérkőzés végén szükség esetén a megszokottnál sűrűbben indul.

Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazás igénybevételével, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, annak érdemes előre megvásárolnia menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget vagy Nagyvárad tér metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megvehetik a menetjegyüket.

Budapesti Közlekedési Központ