Az István úti csomópont környékén folytatódik az Árpád út helyreállítása

Az újpesti Árpád út István úti csomópontjában aszfaltoznak 2019. szeptember 24-én, kedden, 25-én, szerdán, 26-án, csütörtökön és 27-én, pénteken, mind a négy nap este 20 és hajnali 4 óra között a kereszteződés lezárásával: az István utcán érkezők egyik irányból sem tudnak keresztülhaladni a csomóponton; az Árpád úton csak egyenesen lehet haladni, továbbá kedden és szerdán este az Árpád úti felüljáró irányába haladók, csütörtök és péntek este pedig az Újpes-központ irányába haladók tudnak jobbra kis ívben is kanyarodni. A lezárt csomópontot a Nádor utca – Deák Ferenc utca, illetve a Klauzál utca felől a Görgey Artúr utca–Rózsa utca útvonalon, míg a Pozsonyi utca irányából a Tél utca–Rózsa utca útvonalon érdemes elkerülni. A forgalomkorlátozások miatt változik az arra közlekedő buszok útvonala is.

Szeptember 24-én, kedden és 25-én, szerdán 20 órától másnap hajnali 4:30-ig:

  • A 25-ös autóbusz a Mexikói út felé nem érinti a Tél utca/Pozsonyi utca megállóhelyet, Újpest-központban pedig a 104-es autóbusz Váci út irányú megállóhelyén áll meg.
  • A 30-as, a 30A és a 230-as autóbuszok Káposztásmegyer, illetve Megyer felé nem érintik a Tél utca/Pozsonyi utca és az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállóhelyet, a Tél utca/Pozsonyi út csomópontban pedig a 20E autóbusz megállóhelyén álnak meg. A Keleti pályaudvar felé az autóbuszok Újpest-központban a Petőfi utcában, a végállomási tárolóhelyen állnak meg, az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megálló kimarad, a Tél utca/Pozsonyi utca csomópontban pedig a 20E autóbusz megállóhelyén állnak meg.
  • A 120-as autóbusz Újpest-központ felé nem érinti a Tél utca/Pozsonyi utca és az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállót.
  • A 914-es és a 914A autóbuszok egyik irányban sem érintik az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállóhelyet, a Tél utca/Pozsonyi utca csomópontban pedig a 20E autóbusz megállóiban állnak meg.

Szeptember 26-án, csütörtökön és 27-én, pénteken 20 órától másnap hajnali 4:30-ig:

  • A 30-as, a 30A és a 230-as autóbuszok Káposztásmegyer, illetve Megyer felé nem állnak meg az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállóban, a Tél utca/Pozsonyi utca csomópontban pedig a 20E autóbusz megállójában állnak meg. A Keleti pályaudvar felé az autóbuszok Újpest-központban a Petőfi utcában, a végállomási tárolóhelyen állnak meg.
  • A 914-es és a 914A autóbuszok egyik irányban sem érintik az Újpest-központ M (Munkásotthon utca) megállóhelyet, a Tél utca/Pozsonyi utca megállóhelyen pedig a 20E autóbusz megállójában állnak meg.

Budapesti Közlekedési Központ