Pótlóbusz jár a H6-os HÉV helyett Tököl és Ráckeve között a május 25-26-i hétvégén

Rövidített útvonalon, Közvágóhíd és Tököl között jár a H6-os HÉV karbantartási munkák miatt a 2019. május 25-26-i hétvégén, Tököltől Ráckeve felé pedig pótlóbusszal lehet utazni: a H6 jelzésű pótlóbusz az érintett települések több pontján is megáll, míg a H6E jelzésű, expressz buszjárat a települések központi megállóit köti össze; a Horgásztanyák és az Angyalsziget megállóhelyet csak az utóbbi, expressz buszjárat érinti.

A H6-os HÉV rövidített útvonalon, Közvágóhíd és Tököl között jár a május 25-26-i hétvégén karbantartási munkák miatt. A HÉV menetrendi indulási időpontjai ezen a szakaszon nem változnak.

Tököl és Ráckeve között két pótlóbusz indul: a H6-os jelzésű busz az érintett települések minden megállóhelyét érinti, a H6E jelzésű expressz busz pedig a települések központi megállóiban áll meg. A pótlóbuszokra Tökölön a HÉV állomásépülete mögött, Ráckevén pedig a HÉV-állomással szemben, a VOLÁNBUSZ megállójában lehet felszállni.

  • A H6-os jelzésű pótlóbusz Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu és Ráckeve minden jelentősebb VOLÁNBUSZ-megállóhelyén megáll. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen: http://futar.bkk.hu/route/BKK_HP621?layers=GSVB.
  • A H6E pótlóbusz Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton és Ráckeve központi megállóit, továbbá a Horgásztanyák és az Angyalsziget megállóhelyet érinti. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen: http://futar.bkk.hu/route/BKK_HP625?layers=GSVB.
  • A Horgásztanyák és az Angyalsziget megállóhely a Szigetcsép H; a Szigetszentmárton, Dózsa György utca; a Szigetszentmárton–Szigetújfalu H; a Szigetújfalu, kultúrház és a Szigetújfalu, sportpálya megállóhelyről csak a H6 pótlóbuszról Szigetcsép, községházánál, illetve Ráckevén a H6E pótlóbuszra átszállva érhető el, és viszont: a Horgásztanyák és az Angyalsziget megállóból a felsorolt megállóhelyek szintén csak a pótlóbuszok közötti átszállással közelíthetők meg Tököl felé utazva.

Budapest, 2019. május 24.

Budapesti Közlekedési Központ