Útfelújítás miatt módosul a 162-es és a 262-es busz közlekedése a XVII. kerületi Lemberg utcában

Útfelújítás miatt lezárják a XVII. kerületben a Lemberg utcát a Péceli út és a Csabagyöngye utca között 2019. április 2-ától, keddtől várhatóan május elejéig. A gépkocsival közlekedőknek érdemes valamelyik szomszédos utca felé elkerülniük a lezárt útszakaszt. A forgalomkorlátozás miatt módosított útvonalon jár majd a 162-es, a 262-es és a 956-os autóbusz, nem érinti a Lemberg utca és a Csabagyöngye utca megállóhelyet.

A Maglód felé tartó 162-es és 262-es busz módosított útvonalon, a Lemberg utca helyett a Péceli úton közlekedik és a 161-es buszjárat Lemberg utca és Óvónő utca megállójában lehet rá felszállni. A Kőbánya felé tartó 162-es és 262-es busz, illetve a Hűvösvölgy felé haladó 956-os busz módosított útvonalon, a Lemberg utca helyett az Anna utcán át közlekedik és a 169E járat Péceli úton lévő Lemberg utca megállójában lehet felszállni rá.

Utazásukat érdemes a BKK FUTÁR alkalmazással megtervezni, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.