Közlekedés az FTC-MOL-VIDI labdarúgó-mérkőzés idején április 20-án, szombaton

A ferencvárosi Groupama Arénában 2019. április 20-án (szombaton) 19:30-tól várhatóan 21:15-ig rendezik meg az FTC–MOL-VIDI labdarúgó-mérkőzést. A stadiont az 1-es villamossal, valamint a belváros felől érkezők az M3-as metróval a Nagyvárad térig utazva érhetik el legkönnyebben.

A mérkőzés miatt lezárják 18:00 és 22:00 óra között az Üllői út szervizútját a Groupama Aréna és a felüljáró között, valamint az Albert Flórián utat.

A Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között közlekedő M3-as pótlóbuszok Kőbánya-Kispest M felé módosított útvonalon közlekednek, és Kőbánya-Kispest felé a Nagyvárad térnél az Üllői úton, a SOTE melletti leszállóhelyen, valamint a Népligetnél a 194M autóbusz megállójában, a Planetáriummal szemben állnak meg.

A 200E autóbusz Liszt Ferenc Airport 2 felé szintén terelve jár, a Nagyvárad térnél az Orczy úton, a Népligetnél a Planetáriummal szemben, a 194M autóbusz megállóiban áll meg.

Az M3-as metró, az 1-es villamos, illetve az M3-as pótlóbusz a mérkőzés végén szükség szerint sűrűbben indul.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget vagy Nagyvárad tér metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megválthatják menetjegyüket.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.