Módosított útvonalon jár a 140-es és a 140B busz rendezvény miatt december 8-án

A 140-es és a 140B autóbusz 2018. december 8-án, szombaton 8 és 22 óra között mindkét irányban a dióskerti betérés nélkül közlekedik, mert rendezvény miatt lezárják Törökbálinton a Munkácsy Mihály utca 78. és 83. szám közötti szakaszát.

Az autóbuszok nem érintik a Művelődési ház, a Dióskert és a Művelődési ház megállót. Az autóbuszok Törökbálint, bevásárlóközpont felé a Munkácsy Mihály utca (hősi emlékmű) megállóhelytől várakozás nélkül tovább indulnak, a menetrendhez képest három perccel korábban; Törökbálint, bevásárlóközpont végállomásról pedig a menetrendi indulásukhoz képest négy perccel később indulnak.

Közlekedési változások megjelenítése a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.