December 22-ig tart a villamospótlás a Fiumei úton – Vasárnaptól ismét a Fiumei útig jár a 37-es villamos

A Fiumei úti villamospálya-felújítással december 22-én végeznek a BKV Zrt. szakemberei, addig továbbra is pótlóbusz közlekedik a 24-es villamos helyett a Keleti pályaudvar és az Orczy tér között, valamint a 28-as villamos helyett a Blaha Lujza tér és az Orczy tér között; a 24-es és 28-as villamos a külső végállomásától változatlanul az Orczy térig viszi az utasokat. A 37-es villamos december 16-tól a december 22-ig ismét a Fiumei útig közlekedik az Új köztemető (Kozma utca), illetve a Sörgyár felől. A Kőbányáról a belváros felé utazóknak a BKK továbbra is a munkanap sűrűbben közlekedő 9-es busz, vagy az Örs vezér teréről induló M2-es metró igénybevételét ajánlja. 

A villamosok közlekedési rendjéről a BKK az októberi közleményben adott részletes tájékoztatást, amely itt elérhető: https://bkk.hu/2018/10/villamospalya-felujitas-fiumei-ut-nepszinhaz-utca-es-orczy-ter-kozotti-szakaszan-oktober-14-tol-december-kozepeig/.

A villamospótlás ideje alatt is célszerű közlekedésüket a BKK FUTÁR utazástervező alkalmazás használatával megtervezni, amely ebben az időszakban is az optimális útvonalat tervezi meg úti céljuk megközelítéséhez. A BKK FUTÁR elérhető mobilalkalmazásként minden platformra, valamint weben a futar.bkk.hu címen.

Budapest, 2018. december 14.

Budapesti Közlekedési Központ