Változik a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a City-troli közlekedése november 24-én napközben

A 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a City-troli 2018. november 24-én, szombaton reggel 6-tól várhatóan 20 óráig módosított útvonalon jár, mert az V. kerületi Apáczai Csere János utcát daruzási munkálatok miatt lezárják.

A 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a City-troli a Boráros tér H, illetve a Fővám tér M felé nem érinti a Vigadó tér és a Petőfi tér megállót, helyette a Széchenyi téren a 16-os autóbusz Deák Ferenc tér M irányú megállójában, valamint a Jane Haining rakparton a városnéző buszok Petőfi téri megállójában áll meg.

Közlekedési változások megjelenítése a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.