Változik a 15-ös és a 115-ös autóbusz közlekedése demonstráció miatt november 16-án délután

Módosul a 15-ös és a 115-ös autóbusz útvonala 2018. november 16-án, pénteken várhatóan 16 és 21 óra között, mert az V. kerületi Egyetem téren demonstrációt tartanak. A rendezvény, valamint annak előkészületei és bontási munkálatai miatt lezárják a Kecskeméti utcát és az Egyetem teret.

A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Gyöngyösi utca M; illetve Árpád híd M felé nem érinti a Kálvin tér M, a Ferenciek tere M és a Szervita tér megállót; és ideiglenesen a 9-es autóbusz Kálvin tér M, a 47-es villamos Astoria M, valamint a 105-ös autóbusz Erzsébet téren lévő Deák Ferenc tér M megállójában áll meg.

Közlekedési változások megjelenítése a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.