Változik 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a 76-os trolibusz közlekedése útfelújítás miatt október 27-én és 28-án

Módosul a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a 76-os trolibusz közlekedése 2018. október 27-én, szombaton 8 órától október 28-án, vasárnap az utolsó járatindulásig, mert a XIII. kerületi Victor Hugo utcát útjavítás miatt szakaszosan lezárják a Visegrádi utca és a Pannónia utca között. A lezárt útszakaszt a Gogol utcán keresztül javasolt elkerülni.

  • A 15-ös és a 115-ös autóbusz az Árpád híd M és a Gyöngyösi utca M felé nem érinti a Victor Hugo utca és a Gogol utca megállót, és ideiglenesen a Hegedűs Gyula utcában a Gogol utca kereszteződése után áll meg.
  • A 76-os trolibusz a Jászai Mari tér felé a Victor Hugo utca megálló helyett a Pannónia utcában a Victor Hugo utca kereszteződése előtt áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.