Változik a 13-as, a 13A, a 113-as és a 113A autóbusz közlekedése útjavítás miatt október 18-án és 19-én

A 13-as, a 13A, a 113-as és a 113A autóbusz 2018. október 18-án és 19-én (csütörtökön és pénteken) módosított útvonalon jár, mert a XXII. kerületi Barackos út 21. szám előtt az útpályát javítják félpályás útlezárás mellett.

A 13-as, a 13A, a 113-as és a 113A autóbusz egyik irányban sem érinti a Damjanich utca, a Mátyás király utca és a Szilvafa utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen Diósd felé a Deák Ferenc utca 35. szám előtt, Budatétény vasútállomás (Campona) felé pedig a Deák Ferenc utcában a 32. szám előtt áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.