Változik a 38-as, a 238-as és a 938-as autóbusz közlekedése ünnepség miatt szeptember 15-én egész nap 16-án hajnalig

A 38-as, a 238-as és a 938-as autóbusz módosított útvonalon közlekedik 2018. szeptember 15-én (szombaton) az első járatindulástól szeptember 16-án (vasárnap) 5 óráig, mert a szigetszentmiklósi Petőfi Sándor utca, a Tököli út, az Árpád utca és a Dr. Lengyel Lajos utca egy-egy szakaszát lezárják a közlekedés elől a XII. Szabacsi Nap ünnepség miatt.

A 38-as és a 938-as autóbusz a József Attila utca felé nem érinti a Szigetszentmiklós, városháza és a Városi Könyvtár megállót; és ideiglenesen a Tököli út kereszteződése előtt a Szent Erzsébet téren áll meg.

A 238-as autóbusz Csepel, Szent Imre tér felé nem érinti a Szigetszentmiklós H és a Szigetszentmiklós, városháza megállót; és ideiglenesen a Tököli út kereszteződése után, a Szent Erzsébet téren áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.