Forgalomkorlátozás a Bem József térnél szeptember 16-án demonstráció miatt, változik a 109-es busz közlekedése

2018. szeptember 16-án, vasárnap várhatóan 11 és 20 óra között demonstráció miatt lezárják a forgalom elől a II. kerületben a Fő utca és a Bem József utca kereszteződését. Ezért ebben az időszakban a 109-es busz rövidített útvonalon, Óbuda, Bogdáni út és a Margit híd budai hídfő H között közlekedik.

A Margit híd budai hídfője felől a Batthyány tér felé a H5-ös HÉV-vel, illetve a 19-es vagy a 41-es villamossal érdemes továbbutazni.

Közlekedési változások a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. Awww.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.