A 15-ös és a 115-ös autóbusz módosított útvonalon közlekedhet szeptember 18-án délután

A 15-ös és a 115-ös autóbusz 2018. szeptember 18-án (kedden) várhatóan 17 és 19 óra között módosított útvonalon közlekedik, mert az Alkotmány utcában demonstrációt tartanak. A lezárásokat a résztvevők számától teszik függővé, nagyszámú résztvevő esetén az Alkotmány utcát a Honvéd utcáig zárják le.

 Az Alkotmány utca lezárása esetén a 15-ös és a 115-ös autóbusz módosított útvonalon halad, és

  • a Boráros tér H felé nem érinti a Szent István körút és a Markó utca megállót; és ideiglenesen a 9-es autóbusz Nyugati pályaudvar M és a 70-es trolibusz Báthory utca/Bajcsy-Zsilinszky út megállójában áll meg;
  • az Árpád híd M/Gyöngyösi utca M felé nem érinti a Markó utca megállót; és ideiglenesen a 9-es autóbusz Báthory utca/Bajcsy-Zsilinszky út és Nyugati pályaudvar M megállójában áll meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.