Módosul a Budaörsre közlekedő buszok útvonala szeptember 1-jén éjjeltől 2-án hajnalig  

A 40-es, a 40B, a 88-as, a 88B, a 140-es, a 140A, a 240-es, a 287-es, a 940-es, a 972-es és a 972B autóbusz módosított útvonalon közlekedik 2018. szeptember 1-jén (szombaton) 0 órától szeptember 2-án (vasárnap) hajnali 4-ig, mert Budaörsön rendezvényt tartanak. Az esemény ideje alatt a Szabadság út Károly király utca és Petőfi Sándor utca közötti szakaszát lezárják.

  • A 40-es, a 88-as, a 88B, a 140-es, a 140A, a 240-es, a 287-es, a 940-es, a 972-es és a 972B autóbusz a Károly király utca és Budaörs, városháza között mindkét irányban a Károly király utca–Baross utca–Bretzfeld utca útvonalon közlekedik az érintett megállóhelyeken megállva.
  • A 40B autóbusz a Károly király utca és az Ifjúság utca között mindkét irányban a Károly király utca Baross utca útvonalon közlekedik az érintett megállóhelyeken megállva.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.