Közlekedés az FTC-MOL-VIDI mérkőzés idején szeptember 2-án

A ferencvárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 2-án (vasárnap) 18 órától várhatóan 19:50-ig a rendezik meg a Ferencvárosi TC–MOL-VIDI labdarúgó mérkőzést. A Népliget M megállóhoz a már teljes vonalon közlekedő 1-es villamossal és az M3-as pótlóbusszal lehet legkönnyebben eljutni.

Az Üllői út szervízútját a Groupama Aréna és a felüljáró között tervezetten nem zárják le, illetve – amíg lehetséges – fenntartják az M3-as pótlóbuszok forgalmát. Amennyiben rendkívüli esetben mégis a szervízút teljes lezárására kerül sor, az M3-as pótlóbuszok Kőbánya-Kispest M felé módosított útvonalon közlekednek, és ideiglenesen a 914-es és a 950 autóbusz Nagyvárad tér M és Népliget M megállójában állnak meg.

Az 1-es villamos, illetve az M3-as pótlóbusz a mérkőzés végén szükség szerint sűrűbben indul.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget M metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megválthatják menetjegyüket.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.