10-es busszal a HUNGEXPO-ra, a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó futóversenyre

2018. június 10-én (vasárnap) a HUNGEXPO területén rendezik meg a 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó futóversenyt, ezért várhatóan 7:40 és 17:00 között lezárják a forgalom elől Kőbányán az Albertirsai utat az Albertirsai köz és az Expo tér között. A futóverseny helyszíne gyorsan és kényelmesen megközelíthető a 10-es autóbusszal, amely a rendezvény miatt ezen a napon is közlekedik, azonban a forgalomkorlátozás miatt módosított útvonalon, a Puskás Ferenc Stadion M és az Expo tér között.

A 10-es busz a futóverseny napján, június 10-én (vasárnap) 15-30 percenként indul, pontos menetrendje megtekinthető a BKK honlapján: https://bkk.hu/menetrendek/#10. A módosított útvonalú 10-es buszra a Puskás Ferenc Stadionnál a 75-ös és a 80-as troli megállóhelye után, valamint a 95-ös busz megállójában, az Expo téren pedig menetrend szerinti megállóhelyén lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.