A 2-es villamos rövidített útvonalon jár rendezvény miatt október 6-án délelőtt

A 2-es villamos 2018. október 6-án, szombaton az első jártindulástól 9 óráig a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekedik, mert 8 órától az Aradi Vértanúk Emléknapja alkalmából rendezvényt tartanak a Kossuth Lajos téren.

A 2-es villamos a Kossuth Lajos tér M, az Országház, látogatóközpont és a Jászai Mari tér megállókat nem érinti. A kieső szakasz adottságai miatt pótlóbusz-járat nem közlekedik; a Kossuth Lajos tér M és a Szent István körút között a 15-ös és 115-ös autóbusszal lehet utazni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.