10-es busszal a Paulaner Oktoberfest rendezvényre

A Kincsem Park a Paulaner Oktoberfest Budapest rendezvénynek ad otthont 2018. szeptember 27. (csütörtök) és szeptember 30. (vasárnap) között. Mind a négy napon, a rendezvény nyitvatartása idején, délután és éjjel a 10-es autóbusz félóránként közlekedik.

 Közösségi közlekedés

Szeptember 27. (csütörtök) és szeptember 30. (vasárnap) között a Kincsem Park területén rendezik a Paulaner Oktoberfest Budapest rendezvényt, melynek mind a négy napján, a rendezvény nyitvatartása idején, délután és éjjel a 10-es busz félóránként közlekedik, amivel az Expo tér megállóhelyig érdemes utazni.

A 10-es autóbusz pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.