Pótdíjasszisztens rendszer

A BKK Zrt. pilot jelleggel bevezeti az úgynevezett Pótdíjasszisztens rendszert

A BKK Pótdíjasszisztens rendszerének lényege, hogy azok a pótdíjazott Ügyfeleink, akik az adatfelvétel során önként megadják e-mail-címüket, megkapják az aktuális pótdíjtartozásuk rendezésének optimális módját, a befizetési határidőket, a befizetés lehetőségeit.

 

 

Jegyellenőreink 2020. január 20-tól kezdődően a pótdíjazás során felajánlják Ügyfeleinknek, hogy önkéntes hozzájárulásuk alapján rögzítik az e-mail-címüket, hogy emlékeztető üzeneteket küldjenek a teljes körű tájékoztatás érdekében. 

A pótdíjazott személy adatainak nyilvántartásba vételét követően azonnal üzenetet küldünk a 2 munkanapon belüli kedvezményes befizetés lehetőségéről (16 000 Ft helyett 8000 Ft), továbbá elküldjük a pótdíjazással és adatvédelemmel kapcsolatos anyagokat.

A pótdíjazástól számított 15. napon ismételt figyelemfelhívást küldünk, melyben a pótdíj összegének a pótdíjazástól számított 30. nap utáni emelkedéséről tájékoztatjuk Ügyfelünket.

Az adott eseménnyel kapcsolatos utolsó tájékoztatót a pótdíjazástól számított 28. napon küldjük, amelyben ismét tájékoztatjuk az alacsonyabb összegű pótdíj (16 000 Ft) befizetésének lehetőségéről, továbbá arról, hogy az alappótdíj összege 32 500 Ft-ra emelkedik a pótdíjazás 31. napján.

A bankkártyás fizetési megoldás integrálása még a pilot időszakában megvalósul, Ügyfeleink a későbbiekben újabb fizetési opcióként ezt is igénybe vehetik.