Pótdíjasszisztens rendszer

Ha utazásod során pótdíjaztak, és az adatfelvétel során önként megadtad az e-mail-címedet, Pótdíjasszisztens rendszerünk elektronikus levélben tájékoztat az aktuális pótdíjtartozásod rendezésének optimális módjáról, a befizetési határidőkről és lehetőségekről. Pótdíjtartozásodat már SimplePay online bankkártyás fizetéssel is rendezheted.

Jegyellenőreink a pótdíjazás során felajánlják az ügyfeleknek, hogy önkéntes hozzájárulásuk alapján rögzítik az e-mail-címüket, így emlékeztető e-mailben is tájékoztatunk a pótdíjfizetéssel kapcsolatos aktuális tudnivalókról:

  • Adataid nyilvántartásba vételét követően azonnal üzenetet küldünk a két munkanapon belüli kedvezményes befizetés lehetőségéről: ebben az esetben a 25 000 forintos pótdíj összege 12 000 forintra mérséklődik. Elküldjük továbbá a pótdíjazással és adatvédelemmel kapcsolatos információkat.
  • A pótdíjazástól számított tizenötödik napon ismételt figyelemfelhívást küldünk, melyben az aktuális tartozásod összegéről, valamint annak pótdíjazástól számított 30. nap utáni emelkedéséről tájékoztatunk.
  • Az utolsó tájékoztatót a pótdíjazástól számított huszonnyolcadik napon küldjük, amelyben ismét tájékoztatunk az alacsonyabb összegű, 25 000 forintos pótdíj befizetésének lehetőségéről, továbbá arról, hogy az alappótdíj összege a pótdíjazás harmincegyedik napján 50 000 forintra emelkedik.

Ha igénybe veszed pótdíjasszisztens szolgáltatásunkat, tartozásodat kényelmesen, a SimplePay online fizetési megoldásával is kiegyenlítheted.