Pótdíjasszisztens rendszer

A BKK Zrt. SimplePay érintésmentes fizetési megoldással egészítette ki a Pótdíjasszisztens rendszert

A BKK Pótdíjasszisztens rendszerének lényege, hogy azok a pótdíjazott Ügyfeleink, akik az adatfelvétel során önként megadják e-mail-címüket, elektronikus levélben megkapják az aktuális pótdíjtartozásuk rendezésének optimális módját, a befizetési határidőket, a befizetés lehetőségeit, amely a SimplePay bankkártyás fizetési megoldásával tovább bővült.

 

 

Jegyellenőreink 2020. január 20-tól kezdődően a pótdíjazás során felajánlják Ügyfeleinknek, hogy önkéntes hozzájárulásuk alapján rögzítik az e-mail-címüket, hogy emlékeztető üzeneteket küldjenek a teljes körű tájékoztatás érdekében. Az emlékeztető üzenet 2021. június 03-tól tartalmazza az OTP SimplePay bankkártyás fizetési megoldását is, amellyel a pótdíjtartozás akár mobileszköz segítségével – érintésmentesen – sorban állás nélkül, azonnal és egyszerűen befizethető.

A pótdíjazott személy adatainak nyilvántartásba vételét követően azonnal üzenetet küldünk a 2 munkanapon belüli kedvezményes befizetés lehetőségéről (16 000 Ft helyett 8000 Ft), továbbá elküldjük a pótdíjazással és adatvédelemmel kapcsolatos anyagokat.

A pótdíjazástól számított 15. napon ismételt figyelemfelhívást küldünk, melyben az aktuális pótdíj összegéről, valamint a pótdíjazástól számított 30. nap utáni emelkedéséről tájékoztatjuk Ügyfelünket.

Az adott eseménnyel kapcsolatos utolsó tájékoztatót a pótdíjazástól számított 28. napon küldjük, amelyben ismét tájékoztatjuk az alacsonyabb összegű pótdíj (16 000 Ft) befizetésének lehetőségéről, továbbá arról, hogy az alappótdíj összege 32 500 Ft-ra emelkedik a pótdíjazás 31. napján.

A SimplePay bankkártyás fizetési megoldás integrálásával Ügyfeleink újabb fizetési opcióként már ezt az érintésmentes megoldást is igénybe vehetik.