Közlekedési változások Budapesten 2022 nyarán

Budapest folyamatosan megújul, és a felújítások, korszerűsítések, átépítések alól nem jelentenek kivételt a fővárosi kötöttpályás közösségi közlekedési vonalak sem. A biztonságosabb utazást és a fejlődő szolgáltatást célzó, nagyobb közlekedési korlátozásokkal járó felújítási munkákat Budapesten hagyományosan a nyári iskolaszünet és szabadságolások idejére tervezik, hiszen az év többi időszakához hasonlítva ekkor kevesebben közlekedünk a városban.

Ezen az oldalon előre tájékozódhatsz a 2022 nyarán folyamatban lévő vagy kezdődő kötöttpályás közösségi közlekedési forgalomkorlátozásokról. A felújítások miatti autóbuszos járatpótlások idejére türelmedet kérjük.

 

Térképen a forgalomkorlátozások

 

a térképre kattintva az nagyobb felbontásban is megtekinthető

 

 

További információ a forgalomkorlátozásokról

 

 
3

Az M3-as metró felújítása miatt a nyár folyamán többször is változik a vonal forgalmi rendje. 

További információért keresd fel a metrópótlással kapcsolatos oldalunkat.

 

 

 

A villamosok közlekedési rendje karbantartási munkák miatt változik augusztus 13-tól 16-ig: a 3-as villamos helyett pótlóbusz jár az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) között, a 28-as rövidített útvonalon jár a Blaha Lujza tér és a Mázsa utca között, a 28A, a 37A és a 62-es villamos nem közlekedik, a 62A villamos rövidített útvonalon jár Rákospalota és az Örs vezér tere között, a Blaha Lujza tér és az Izraelita temető között ideiglenes villamosjárat indul 37B jelzéssel.

További információért koppints ide.

 

 

 
4
6

A villamosok helyett karbantartási munkák miatt augusztus 6-án és 7-én pótlóbusz közlekedik a Széll Kálmán tér és az Oktogon között.

További információért koppints ide.

 

 

 
 
12
14

A villamosok közlekedése vágányfelújítás miatt változik augusztus 17-től 31-ig: a 12-es villamos helyett a teljes vonalon, a 14-es helyett Angyalföld vasútállomás és Káposztásmegyer között pótlóbusz közlekedik.

További információért koppints ide.

 

 

 
17

Karbantartási munkák miatt augusztus 6-án és 7-én a 17-es villamos Savoya Park és Széll Kálmán tér között közlekedik. A Széll Kálmán tér és a Margit híd, budai hídfő között pótlóbusszal, a Margit híd és Bécsi út / Vörösvári út között a 19-es, 41-es villamosokkal lehet utazni.

További információért koppints ide.

 

 

 

Vágányfelújítás miatt július 30-ától augusztus 12-ig változik a villamosok közlekedési rendje: a 28-as és a 37-es villamos egy-egy szakaszán pótlóbusz jár, a 28A és a 37A pedig nem közlekedik.

További információkért koppints ide.

 

 

 
50

A villamos felújítás miatt augusztus 31-ig nem közlekedik, helyette pótlóbusz jár.

További információért koppints ide

 

 

 

A villamosok felújítás miatt augusztus 2-ig nem közlekednek, helyettük pótlóbusszal, illetve a párhuzamos villamosjáratokkal lehet utazni.

További információért koppints ide.

 

 

 
5

A HÉV helyett karbantartási munkák miatt augusztus 16-tól 19-ig pótlóbusz közlekedik Csillaghegy és Pomáz között.

További információért koppints ide.

 

 

 
 
7

A HÉV helyett karbantartási munkák miatt augusztus 6-án és 7-én pótlóbusz közlekedik.

További információért koppints ide.