MOL Bubi gyűjtőállomások forgalma

A MOL Bubi a BKK közbringa-szolgáltatása, amely az év minden napján 0-24 órában igénybe vehető, környezettudatos és gyors választás a városi közlekedéshez. 2021 májusában elindult a megújult MOL Bubi, melynek használatát folyamatosan nyomon követjük annak érdekében, hogy a szolgáltatást a felhasználói igényekhez igazítsuk. 
A MOL Bubi gyűjtőállomások forgalmát ábrázoló térképről 2021. május 20-tól kezdődően havi összegzett forgalom olvasható le, ami magába foglalja a kerékpárfelvételi és leadási számokat.

 

 

Adatok forrása TIER Mobility AG - nextbike GmbH Adatok elérhetősége 2021. május 20-tól
Adatok feldolgozása BKK Zrt. Adatok bontása havi
Mérőműszer a MOL Bubi bringák GPS adatai     

 

További adatok betöltéséhez állítsd át a fejlécben található szűrőket, melyek használatáról itt olvashatsz!

 

Még több adat

A BKK adatelemzői egész évben gyűjtik és kiértékelik a fővárosi forgalommal kapcsolatos valamennyi közlekedési ágazat – aktív, egyéni, közösségi közlekedés – adatait. Ezek segítségével működtetjük és szervezzük a fővárosi közlekedés rendszerét. Az adatelemzésnek köszönhetően felelősen dönthetünk fejlesztéseinkről és a közlekedést érintő változtatásokról, ami segít a szolgáltatási színvonal folyamatos fejlesztéséhez. 

Akkor dönthetünk megalapozottan a különböző beavatkozásokról, mint például egy járat sűrűbb közlekedésről, menetrendi változásokról vagy hálózati módosításokról, ha minél több forgalmi adat áll a rendelkezésünkre. 

Egy-egy bevezetett változás, fejlesztés után is folyamatosan figyelemmel kísérjük a hatásokat, hogy dönteni tudjunk az esetleges korrekciók elvégzéséről. 

Kíváncsi vagy, hogyan gyűjtjük a forgalmi adatokat? Olvasd el blogunkban!
Még több adatra vagy kíváncsi? A közösségi közlekedés, a kerékpáros közlekedés és a közúti közlekedés forgalmi adataiból készített elemzésekről, érdekességekről a rendszeresen megjelenő közlekedési riportjainkban, a kimondottan a kerékpáros közlekedésről és a MOL Bubi adatairól a kerékpáros riportjainkban olvashatsz!

Letölthető dokumentumok(1)

Felhasználó kézikönyv a MOL Bubi gyüjtőállomások forglami adataihozpdf2.26 mb2024.03.21. 13:23