BKK INFO használati útmutató

Minden budapesti közlekedési változás egy helyen

Tudd meg, mi történik most a főváros útjain! Iratkozz fel értesítéseinkre, hogy percre pontos információd legyen kedvenc járatodról.

A Mai forgalmi változások fejléc alatt az aktuális forgalmi helyzetről tájékozódhatsz. Lefelé görgetve, A közeljövő tervezett változásai cím alatt pedig már most megnézheted, hogy a következő napokban milyen változások lesznek a közösségi közlekedésben. 

Az egyes járműnemek ikonjára kattintva – amelyek közül egyszerre többet is kiválaszthatsz - tovább szűrheted a bejegyzéseket. A közúti közlekedési változások, rendkívüli hírek térképes felületét a Közúti közlekedés változása ikonra kattintva érheted el.

 

A regisztráció menete

Ha most jársz itt először, add meg e-mail-címedet és válassz magadnak egy jelszót. Ha korábban már regisztráltál az értesítésekre, jelentkezz be.

Válaszd ki a jármű ikonjára kattintva, hogy mely járatok közlekedési változásáról szeretnél értesítést kapni. Beállíthatod azt is, hogy pontosan melyik napokon és napszakokban küldjünk neked értesítést: kattints azokra az időszakokra, amikor NEM szeretnél ilyen üzenetet kapni, azok sötét hátteret kapnak.

Továbbszűrheted az értesítéseket, ha kedvenc járatod útvonalának csak egy bizonyos szakaszát, vagy csak egyik menetirányát állítod be. Ehhez válaszd ki az adott járatot, add meg a kívánt menetirányt és kattints arra a megállóra, ami a szakasz végpontja legyen. Ezután szürkével jelenik meg a járatnak azon szakasza, ahonnan nem jön értesítés a bekövetkezett változásokról.

Ha végeztél a szűrésekkel, a feliratkozás gombra kattintva mentheted el a beállításokat. Ezután ugyanezen a felületen bármikor hozzáadhatsz, módosíthatsz vagy törölhetsz járatokat az értesítések listájáról.