Az Adventi Villamos közlekedése

2022-ben is számos fővárosi vonalon indul útjára a BKV ünnepi villamosa, idén azonban nem megszokott fényruhájával, hanem adventi hangulatú belső díszítésével teremti meg a karácsonyi hangulatot. Az ünnepi járat idén fontos küldetést is teljesít: a díszítés része egy QR-kód, amelyen keresztül az Oltalom Egyesület hajléktalanóvodáját támogathatod. Az Adventi Villamos karácsonyig minden nap délután és este közlekedik.

 

Hol jár éppen az Adventi Villamos?

Nézd meg a BudapestGO térképes felületén ide kattintva.

 

Az Adventi Villamos közlekedési rendje 

Az Adventi Villamos november 25. és december 23. között minden nap közlekedik, kilenc különböző villamosvonalon. A járatszámokra kattintva megtalálod az Adventi Villamos tervezett indulási időpontjait.

 
2❆

november 25-től december 3-ig minden hétköznap délután és este

 
14❆

december 4.

 
19❆

november 27.

 
42❆

december 3.

 
47❆

december 17.

 
50❆

december 18.

 
56A❆

november 26.

 
59❆
december 10.
 
69❆
december 11.

 

koppints az ábrára a nagyobb változatért

 

 

Tedd szebbé a leginkább rászorulók karácsonyát

Idén fontos küldetése van a BKV Adventi Villamosának: alkalmat kínál utasainknak, hogy adománnyal segítsék a leginkább rászorulókat. A villamoson a girlandok és hópelyhek mellet egy QR kód is a díszítés része, amelyet beolvasva az Oltalom Egyesület Dankó utcai hajléktalanóvodájának oldala nyílik meg. Itt különböző támogatási módok közül tudnak választani mindazok, akik szeretnék könnyebbé, szebbé tenni a legkisebbek karácsonyát.

Ha nincs lehetőséged utazni az Adventi Villamoson, de az Oltalom Egyesület hajléktalanóvodáját támogatni igen, kérjük, hogy koppints ide az adományozásért.