Negyedévesbérlet-promóció

Kombináld az utazásod: negyedéves BKK-bérletedhez most közösségi autózás is jár!

Vásárolj július 1–31. között erre az időszakra már érvényes negyedéves Budapest-bérletet, regisztrálj, és kapsz egy-egy, akár 1 óra közösségi autózásra jogosító MOL Limo, GreenGo és SHARE NOW kupont.

A promócióban csak olyan személyek vehetnek részt, akik legkésőbb a regisztráció napján betöltötték a 18. életévüket, és legalább 1 éve járművezetői engedéllyel rendelkeznek.

 

A bérletekről

A promócióban az alábbi, 2021. július 1. és 31. között vásárolt bérletekkel lehet részt venni:

A bérlet érvényessége kezdési időpontjának július 1. és 31. közé kell esnie.

A bérleteket megvásárolhatod a BKK Ügyfélközpontjaiban és pénztáraiban, a BKK-automatákból vagy mobilapplikáción keresztül. Értékesítési pontkeresőnket itt találod, a mobilapplikációs vásárlásról itt olvashatsz bővebben.

 

A kuponokról

A regisztrálók az alábbi kuponokra lesznek jogosultak:

  • 1 db 5000 forint értékű MOL Limo kupon;
  • 1 db 5000 forint értékű SHARE NOW kupon;
  • 1 db 5000 forint értékű GreenGo kupon.

Regisztrációdat követően a MOL Limitless Mobility Kft., a Wallis Autómegosztó Kft. és a GreenGo Car Europe Kft. (a továbbiakban Autómegosztó Szolgáltatók) 4 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot és – amennyiben adottak a feltételek, azaz aktív fiókkal rendelkező regisztrált ügyfél vagy – jóváírnak egy-egy, egyenként 5000 forint értékű kupont, amelyet a jóváírás napjától kezdődően 100 napig használhatsz fel.  

Ha még nem regisztráltál az Autómegosztó Szolgáltatóknál, akkor minél előbb tedd meg, hogy megkaphasd a kuponodat. Amennyiben a felhasználói fiókodat bármilyen okból felfüggesztették, a kupon értékét a fiókod aktiválását követően írják jóvá. (A fiók aktiválásának és a kupon jóváírásának legkésőbb 2021. augusztus 5-ig meg kell történnie.)

A kuponok nem átruházhatók, csak a regisztrált bérlet tulajdonosa használhatja fel őket.

A kuponok felhasználási feltételeiről itt olvashatsz bővebben:

MOL Limo kuponok jóváírása, felhasználása
GreenGo kuponok jóváírása, felhasználása
SHARE NOW kuponok jóváírása, felhasználása

 

További információt a regisztrációról, a választható autókról, azok használatáról itt találsz: 

 

 

A regisztrációról

Regisztrációs időszak: július 1–31.

A promócióban csak olyan személyek vehetnek részt, akik legkésőbb a regisztráció napján betöltötték a 18. életévüket, és legalább 1 éve járművezetői engedéllyel rendelkeznek.

Egy bérlettel csak egy személy, egy alkalommal regisztrálhat.

A regisztrációhoz az alábbi adatok szükségesek:

  • név,
  • e-mail-cím,
  • a (papíralapú) negyedéves Budapest-bérlet sorszáma vagy a mobilapplikáción vásárolt bérlet tranzakciós száma,
  • a vásárlás dátuma,
  • a vezetői engedély sorszáma. Amennyiben a vezetői engedélyt külföldön állították ki, azt külön soron lehet megadni.

Továbbá szükséges elfogadni, megismerni és tudomásul venni az Autómegosztó Szolgáltatók adatkezelési tájékoztatóit, emellett nyilatkoznod kell arról is, hogy elmúltál 18 éves, és elfogadod a promóció feltételeit.

A sikeres regisztrációról és a kuponok jóváírásáról e-mailben kapsz értesítést.

 

A regisztráció lezárult.

 

Adatvédelem, adatkezelés

A negyedévesbérlet-promóció lebonyolításához szükséges adatkezelést a BKK és az Autómegosztó Szolgáltatók a saját folyamataik tekintetében önálló adatkezelőként, a vonatkozó jogszabályi előírások szerint végzik. Ennek megfelelően a BKK Zrt. felelősséget vállal azért, hogy a kuponra való jogosultság ellenőrzésére alkalmas bérletsorszámokat jogszerűen gyűjti, kezeli és adja át az Autómegosztó Szolgáltatók részére kizárólag a Promócióhoz tartozó megállapodásokban leírt folyamat keretében. A regisztrációs folyamat során megadott személyes adatok kezelése és felhasználása tekintetében az Autómegosztó Szolgáltatók az adatkezelők.

A regisztráció során azért szükséges megadni az e-mail-címet is, hogy az Autómegosztó Szolgáltatók a Promóció keretében kapcsolatba léphessenek a felhasználókkal.

Az adatkezelési folyamat további részleteit az a BKK Zrt. és az Autómegosztó Szolgáltatók Adatkezelési tájékoztatói tartalmazzák:

BKK Zrt. Általános adatkezelési tájékoztatója
MOL Limo Szolgáltatás ÁSZF és Adatvédelem
SHARE NOW Magyarország – Adatvédelmi irányelvek
GreenGo – Szerződési feltételek és Adatkezelés

 

Panaszkezelés

A regisztrációval kapcsolatos észrevételeddel, panaszoddal a BKK Ügyfélszolgálatához ([email protected], +36 1 3 255 255 ), a kuponjóváírással és az autómegosztó szolgáltatással kapcsolatban felmerült reklamáció esetén az Autómegosztó Szolgáltatók ügyfélszolgálatához tudsz fordulni. Ez utóbbiak kivizsgálása, kezelése az adott szolgáltató(k) jogosultsága. Az Autómegosztó Szolgáltatók ügyfélszolgálatának elérhetőségét a kuponjóváírási és -felhasználási tájékoztatókban találod.