Vásárolj éves MOL Bubi bérletet, és MOL Limózz 2500 forint értékben!

Próbáld ki MOL Bubi bérlettel a közösségi autózást is! Vásárolj éves MOL Bubi bérletet, és az első 1000 regisztrálót megajándékozzuk 2500 forint értékű MOL Limo kredittel!

Legyen élhetőbb a város, használd Budapest fenntartható közlekedési eszközeit! – erre biztatunk legújabb akciónkkal: éves MOL Bubi bérlet vásárlása esetén a MOL Limo közösségi autómegosztó szolgáltatás hálózatában felhasználható 2500 forint értékű kredittel ajándékozunk meg.

 

Hogyan kapod meg a krediteket?

1. Vásárolj éves MOL Bubi bérletet 2023. április 18. és május 31. között.

2. Iratkozz fel a MOL Bubi hírlevelére. Ezt a MOL Bubi app fiókbeállításainál található „Profil” menüpontban tudod megtenni.

3. Regisztrálj ezen az oldalon a vásárlást követő munkanapon 14 órától a neved, a MOL Bubi regisztrációdhoz tartozó telefonszám és a vásárlás dátumának megadásával.

4. Sikeres regisztrációt követően az oldalon megjelenik a 2500 forint értékű kuponkódod.

5. Lépj be a MOL Limo appba, és váltsd be a kuponkódodat a Limo-kreditek és -kuponok menüpontban. Ha már van MOL Limo regisztrációd, akkor a krediteket utazásra (bérlés indítási díj, percdíj, óra és napidíj, km-díj) használhatod. Ha még nem regisztráltál, a regisztrációs díjat is elengedjük, ekkor használd a „VANAUTOM” kódot a regisztráció során. A kupon beváltására 2023. június 30-ig van lehetőséged, de a krediteket a beváltástól számított 30 napig használhatod fel.

 

 

Regisztráció

2023. április 18. – 2023. június 2-án 14 óráig regisztrálhatsz.

A promóció az első 1000 szabályos regisztrációig tart, ezt követően lezárjuk a jelentkezési felületet, és erről tájékoztatót helyezünk ki az oldalon.

 

A MOL Bubi appot itt töltheted le:

Letölthető az App Store-ból Szerezd meg: Google Play

A MOL Limo appot itt töltheted le:

Letölthető az App Store-ból Szerezd meg: Google Play

 

Szabályok

A promócióban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, akik legalább egy éve rendelkeznek érvényes B kategóriás jogosítvánnyal, valamint magyarországi lakcímkártyával.

A promóció során egy bérletre egy kuponkódot kapsz. Ha ugyanazzal a bérlettel ismét regisztrálsz, nem kapsz újabb kupont, de a korábbi kuponkódod ismét megjelenik az oldalon.

A BKK Zrt. és a MOL Bubi Adatkezelési tájékoztatóját itt éred el. A MOL Limo szolgáltatás Általános szerződési feltételei és Adatvédelmi tájékoztatója itt érhető el.

Ha kérdésed lenne a kreditek beváltásával kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz: Messengeren MOL Limo; e-mailen: [email protected] vagy +36 1 776 7176.

 

Támogatónk

a mol limo logoja