dr. Walter Katalin vezérigazgató

 

dr. Walter Katalin

dr. Walter Katalin vezérigazgató

Tanulmányait Németországban, az USA-ban és Argentínában végezte, 1997-ben diplomázott a European Business School nevű német közgazdaságtudományi egyetemen, ahol 2001-ben doktorátust is szerzett.
Walter Katalin 15 évig dolgozott a világ vezető tanácsadó cégénél, a McKinsey and Companynál Frankfurtban és Budapesten (8 éven át Partnerként). Vállalati stratégiák kidolgozását, növekedési és befektetési lehetőségek megteremtését, valamint szervezeti és működési átalakulásokat irányított elsősorban a pénzügyi szektor nagyvállalatai számára. A McKinsey budapesti irodájának vezetése után európai regionális feladatkört kapott. Később az Erste Bank és a Citibank lakossági üzletágának integrációját vezette, majd az Allianz közép-kelet-európai értékesítési vezetőjeként 11 ország tevékenységét felügyelte. 2019 őszétől CEU, azaz a Közép-európai Egyetem Bécsbe költözését irányította. 
A Budapesti Városüzemeltetési Holding (BVH) Zrt vezérigazgatójaként 2020 januárjától a fővárosi közmű-cégek üzleti és beruházási politikájának, szervezeti működésének összehangolása volt a feladata.