Utazzon MOL Bubival a Budapest Parkba és nyerjen koncertjegyet a BudapestGO-val!

Budapest, 2023. július 12. – Ezentúl a főváros egyik legmenőbb fesztiválhelyszínére is el lehet jutni közbringával, mától a Budapest Parknál is működik MOL Bubi gyűjtőállomás. Ráadásul a BKK legújabb kezdeményezésével koncertjegyet is lehet nyerni.

Budapest egyik legnépszerűbb koncerthelyszínénél épült meg a legújabb MOL Bubi gyűjtőállomás. Mostantól a Budapest Parknál is felvehetők és lerakhatók a népszerű zöld kerékpárok. A Budapesti Közlekedési Központ célja az volt, hogy már az idei nyári koncertszezon alatt kényelmesen megközelíthető legyen biciklivel a fiatalok egyik legkedveltebb szórakozóhelye. Az új gyűjtőállomás a Budapest Park finanszírozásával valósult meg.

A BKK nemcsak a MOL Bubi bővítésével kedvez a Budapest Parkba látogató ügyfeleinek. A társaság 40 darab páros koncertjegyet sorsol ki azok között, akik a BudapestGO applikációban havi, negyedéves, éves közoktatási vagy felsőoktatási Budapest-bérletet vásárolnak 2023. július 1. és 31. között, feliratkoznak a BudapestGO hírlevélre, majd azt követően regisztrálnak a nyereményjáték oldalán.

 

Ha sport és kultúra, akkor MOL Bubi

A BKK idén már több kulturális- és sportközpont közvetlen közelében bővítette a közbringa-rendszert. Már elérhetők a MOL Bubi kerékpárok a Papp László Budapest Sportaréna, a Puskás Aréna, Óbudán a Kobuci Kert, továbbá a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó, valamint a Magyar Zene Háza mellett is. Létesültek idén még új gyűjtőállomások Terézvárosban és Józsefvárosban is.

A gyűjtőállomások mellett a MOL Bubi flottája is jelentősen bővült. A BKK idén eddig 400 vadonatúj kerékpárral gyarapította a közbringa-szolgáltatás eszközparkját, így jelenleg összesen 2460 bringát használhatnak a Bubival közlekedők.

A folyamatos bővítés és fejlesztés a közbringa-rendszer népszerűsége miatt is indokolt, hiszen május elején a felhasználók elérték az ötmilliomodik utazást. A MOL Bubi ráadásul nemcsak az ügyfelek, hanem a szakemberek körében is komoly elismerésre tett szert. A magyar közbringa-rendszert Európa legjobbjai közé sorolták, sikerének titkát a brüsszeli szolgáltatás bővítése érdekében belga szakemberek tanulmányozták júniusban.